Museum Jan Cunen

In de 19e-eeuwse villa waarin het museum gevestigd is, zijn prachtige patronen verstopt. De patronen zijn herkenbaar en komen overal in terug; vloeren, plafonds, details in de kozijnen. Deze sterke vormgevings­elementen zijn een rode draad in de zoektocht naar de beleving en daarmee naar de nieuwe huisstijl die we ontwikkelden voor het ­museum.

soa poli

Met de huisstijl van de soa poli willen we onder een jonge doelgroep bewustwording rondom soa-testen vergroten.

Mae Club International

Voor Mae Club International creëerden wij de volledige huisstijl en het brandbook. Mae Club is een High-End Matchmaking bureau waarin exclusiviteit en persoonlijke aandacht centraal staan.

Notariskantoor Kampen

In de huisstijl ontwikkeld voor Notariskantoor Kampen laten we estate planning abstract en visueel centraal staan. Met de frisse en heldere kleuren laten we zien dat dit notariskantoor geen stoffig imago heeft. Ze staan voor vernieuwing en we voeren dit door in al hun communicatie uitingen.

 

Pulcinos Tilburg

Voor Pulcinos hebben wij het logo ontworpen. Pulcinos Food is een klein restaurant waar passie voor lekker eten en drinken samenkomen in een gezellige, ongedwongen sfeer. Aan de Nieuwlandstraat in hartje Tilburg.

Brochure Lorrendraaier

Lorrendraaier is gespecialiseerd in internationale registratie en marketing van yachts en cruiseschepen. Wij ontwikkelden het concept en het ontwerp voor deze zakelijke Business to Business brochure waarin de kwaliteit en professionaliteit als partner centraal staan.

OPDRACHTGEVERS